hp_massagepraktijkgroningenv4


Sinds maandag 11 mei ben je weer van harte welkom voor massage en/of stretching in de praktijk. Alleen op afspraak natuurlijk en met een paar aanpassingen:

1.     1 Graag een eigen handdoek/badlaken mee nemen om op te liggen.

2.     2 Ik zal tijdens je bezoek een mondkapje dragen. Aan jou de keus of je zelf ook een (eigen) mondkapje draagt. Ik verstrek geen mondkapjes.

3.     3 Betaling met betaal-app van je bank.

4.     4 Het is nu niet mogelijk gebruik te maken van het toilet.

5.     5 De afspraak kan NIET doorgaan als je ziekteverschijnselen hebt, zoals verkoudheid, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts.


STRETCHING


Wil je je lenigheid vergroten? Bijvoorbeeld omdat je een lenigheidssport beoefent. Dan kun je, op afspraak, in de praktijk terecht voor passieve stretching/lenigheidstraining. Deze behandeling duurt 30 of 60 minuten. Ook als je geen lenigheidssport beoefent maar toch geinteresseerd bent in het vergroten van je flexibiliteit kun je voor passieve stretching terecht.  
Voor groepen verzorg ik tevens workshops en cur
sussen stretching op locatie. Een workshop stretching duurt 60 of 90 minuten. Graag geef ik telefonisch meer informatie over de workshop stretching.


 

Disclaimer

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Massagepraktijk Groningen worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Aansprakelijkheid
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Massagepraktijk Groningen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie.

Massagepraktijk Groningen

Tuinbouwstraat 166

9717 JS Groningen

Tel. 065 465 47 70

KvK 01136030

Massagepraktijk Groningen is aangesloten bij de Nederlandse
Brancheorganisatie voor Sportverzorgers en Masseurs