hp_massagepraktijkgroningenv4


Sinds maandag 11 mei ben je weer van harte welkom voor massage en/of stretching in de praktijk. Alleen op afspraak natuurlijk en met een paar aanpassingen:

1.     1 Graag een eigen handdoek/badlaken mee nemen om op te liggen.

2.     2 Ik zal tijdens je bezoek een mondkapje dragen. Aan jou de keus of je zelf ook een (eigen) mondkapje draagt. Ik verstrek geen mondkapjes.

3.     3 Betaling met betaal-app van je bank.

4.     4 Het is nu niet mogelijk gebruik te maken van het toilet.

5.     5 De afspraak kan NIET doorgaan als je ziekteverschijnselen hebt, zoals verkoudheid, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts.


STRETCHING


Wil je je lenigheid vergroten? Bijvoorbeeld omdat je een lenigheidssport beoefent. Dan kun je, op afspraak, in de praktijk terecht voor passieve stretching/lenigheidstraining. Deze behandeling duurt 30 of 60 minuten. Ook als je geen lenigheidssport beoefent maar toch geinteresseerd bent in het vergroten van je flexibiliteit kun je voor passieve stretching terecht.  
Voor groepen verzorg ik tevens workshops en cur
sussen stretching op locatie. Een workshop stretching duurt 60 of 90 minuten. Graag geef ik telefonisch meer informatie over de workshop stretching.


 

Uw privacy

Massagepraktijk Groningen respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. U kunt deze website anoniem bezoeken. Bij bezoek aan deze website zal Massagepraktijk Groningen, met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u verzamelen en/of op enigerlei wijze verwerken.

Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Massagepraktijk Groningen deze informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens om aan u de voor u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. Wij verstrekken deze informatie alleen aan derden die wij hebben ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.

Massagepraktijk Groningen behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement. Het is daarom aan te raden deze privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.


 

Massagepraktijk Groningen

Tuinbouwstraat 166

9717 JS Groningen

Tel. 065 465 47 70

KvK 01136030

Massagepraktijk Groningen is aangesloten bij de Nederlandse
Brancheorganisatie voor Sportverzorgers en Masseurs